Stärk ditt varumärke med fotografi.

I våra ögon påverkar bilder rummets karaktär mer än något annat. Bilder förstärker hemmet eller företag dess personlighet. Väggarna kan berätta historier som fängslar, manar till eftertanke eller ger dig glada känslor. De kan bära bilder som etsar sig fast i ditt medvetande, som säger en sak ena dagen, något annat dagen därpå. Ett fotografi, för sig själv eller tillsammans med andra. I harmoni med väggarnas färg, soffans nyanser, rummets karaktär. Eller en bild som alla andra får anpassa sig till.

Medvetna företag bygger sitt varumärke i allt de gör. De vet att rösten alltid måste vara den samma. Och allt fler inser värdet av att bygga sitt varumärke inifrån. För sina medarbetare, sina kunder och gäster. Överensstämmer din inredning med de värden som ditt företag vill förmedla? Är det möjligt att förstärka intrycket? Svaret är förstås ja. Ett tydligt och medvetet sätt är att låta väggarna tala för dig, med fotokonst som skapar rätt sorts associationer.

Sandeng har över tio års erfarenhet av att inreda hotell, restauranger, företag och privata hem med fotografi. Fotografi ger generellt ett samtida uttryck. Och vi har ett sortiment som rymmer alla slags uttryck. 

Vi har kurerat och producerat betydande utställningar, byggt samlingar och varit rådgivare för både samlare och företag. Vi representerar flera av landets främsta fotografer och bygger ständigt ut vårt nätverk med nya namn som har något att berätta. Och som kan förmedla rätt bild av dig.

Varför ska man satsa på fotografi och ett samarbete med Sandeng?

• Den fotografiska bilden kan uttrycka oändligt många känslor och värden.

• Dina väggar kan vara en oväntad och effektiv yta att förstärka ditt varumärke.

• Du skapar en stimulerande miljö för medarbetare och kunder.

• Vi kan utveckla ett samarbete med föreläsningar, konstföreningar, vernissager och konstnärsbesök.

• Vi har ett nätverk som sträcker sig långt ut i världen och djupt ner i svensk fotohistoria.