Inför invigningen på World by Mouche. Vår fotokonst står och väntar på att få en plats på väggen.

”Vi delar tankarna om vad kvalitet, känsla och passion är.”

Dagarna går fort och nu är det nästa två veckor sedan World by Mouche öppnade dörrarna till sin nya lägenhet på Götabergsgatan i centrala Göteborg. I samband med det lanserades även vår nya offentliga marknadsplats. 
Lägenheten ”The Apartment” är en konceptbutik/showroom där allt är till salu. Utvald och handplockad konst, mode och inredning (vintagemöbler från Art n Deco) samsas under ett tak. Samarbetet mellan World by Mouche och Sandeng föll sig naturligt därför att vi tillsammans delar tankarna om vad kvalitet, känsla och passion är.

Vi upplever att det ibland är svårt att köpa konst eller foto på ett galleri när man inte kan se hur det kan passa in hemma. Därför vill vi vara en del av känslan som finns hos World by Mouche. En inspirerande miljö som man kan ta med hem till sitt.

Vår konst går att köpa under deras öppettider och vi på Sandeng finns tillgängliga där vid förfrågan eller på telefon och kan svara på frågor gällande kvalitet, samlarvärde, konstnärerna, varför fotokonst m.m.

Inför invigningen på Mouche. Kreativt kaos råder.
Inför invigningen. Det stora svart rummet. Marko Vesterinen, Andreas Sundgren och Joakim Blomquist väntar på att få komma upp på väggarna.
Över 30 verk i olika storlekar och utföranden och från olika fotografer har producerats inför invigningen.
Jörgen Sandell och Anna Dahlgren.
Okej. Helt ärligt så var vi lite stressade inför öppningen. 4 timmar före dörrarna slogs upp var det fortfarande ganska mycket kvar att göra.
Men, ett tu tre så var allt på plats.
Gästerna börjar droppa in.
Fullt ös i köket.
Göteborgs Operans Danskompani under invigningen av World by Mouche.
Fantastisk duett av dansare från Göteborgs Operans Danskompani. Så mycket känslor, mitt i havet av invigningsbesökare. Underbart och en perfekt inramning av en lyckad kväll.
Interiörbild från World by Mouche. Bilden rakt föreställande veteranbilar i solnedgång är tagen av Johannes Berner. Bilden som skymtar till vänster är tagen av Staffan Wettre.
Detta är väl ganska talande för hur upplägget på World by Mouche är upplagt. Fotokonsten i en hemmiljö. Tillsammans med andra ting som tillhör hemmet. Och allt är till salu. Bilden rakt fram är tagen av fotograf Johannes Berner. Bilden som skymtar till vänster är tagen av Staffan Wettre.
Kate Bellm i balsalen. Bellm som här visar sina bilder för allra första gången i Sverige.
Två fantastiska verk av Jim de Block.
Ines Sebalj.

TACK alla ni som kom!
Ni som ännu inte hunnit förbi, vi rekommenderar varmt ett besök hos World by Mouche.

Öppettider:

Tisdagar 16-19
Torsdag 16-19
Fredag 11-15
Lördag 11-15