[wcas-search-form]

Sandeng Art Print och Sandeng Fine Art PrintVem sa poster?

Det var i alla fall inte vi.
Vi vet nämligen att marknaden är full av bra leverantörer av just posters och därför vill vi istället erbjuda det vi är bäst på, nämligen högkvalitativa fotografiska utskrifter och fotokonst.

ROGER BORGELID-ANGEL OF THE LAKE (Sandeng Fine Art Print) NICLAS BILDARKIV-OPENING EXHIBITION (Sandeng Art Print) ROGER BORGELID-STILT FISHERMEN

Så vad är då Sandeng Art Print och Sandeng Fine Art Print?

 

“Sandeng Art Print” är våra utvalda färdigdesignade prints som finns i olika men förutbestämda mått. Fotografens namn och verkets titel är smakfullt typograferat under bilden. Våra Art Prints är alla utskrivna på ett helmatt 210 grams fotopapper från Hahnemühle och med arkivbeständigt pigmenterat bläck för att få den absolut bästa färgåtergivningen. Sandeng Art Prints kan beställas i vår webshop som de är eller skräddarsys efter eget önskemål när det gäller ram, glas, passepartout mm.
Hela produktionsförloppet från kontakten med konstnären/fotografen till den färdiga produkten sker här på plats hos oss i Göteborg och det innebär att vi har full insyn i hela processen.

HÄR hittar du Sandeng Art Print. MIKAEL PILSTRAND-BLACK WATER

 

“Sandeng Fine Art Print” är fotokonst med stort F av fotografer och konstnärer som många är representerade och ställer ut på gallerier och museum. Det är detta som är grunden till vårt arbete och där vi är som allra bäst. Våra Fine Art Prints är utformade på millimetern efter konstnären/fotografens vilja. Det är deras val och önskemål, från print till val av papper, ram, glas mm. Vi har t.o.m. tagit fram en valnötsram i ädelträ tillsammans med en finsnickare, helt efter konstnärsduon Cooper & Gorfers visioner. Behöver vi säga att den är fantastisk!
Sandeng Fine Art Print finns endast och alltid i begränsad och signerad upplaga. Samtliga är printade med arkivbeständigt pigmenterat bläck och på arkivbeständigt 100% syrafritt papper som oftast väger över 300 gram. Verken säljs både som kompletta verka med ram samt andra motiv som är färdiga Fine Art Prints men som i modulen kan skräddarsys vad gäller val av ram, glas, distanslist mm.

HÄR hittar du Sandeng Fine Art Print. BUD LEE-CLINT EASTWOOD ON HIS FERRARI