Vi försöker alltid att se till kundens bästa och hitta en lösning, anpassa oss efter miljön och de lokala omständigheter som kanske kräver ett större engagemang.

Med objekten i centrum

Om all tid i världen fanns så hade vi bara åtagit oss de omöjliga projekten. Projekten som utmanar och kan komma till fantastiska och kreativa resultat. Då vi samarbetar med många andra konstnärer, verkstäder och hantverkare får vi ofta råd och idéer som kan hjälpa våra kunder. Det kan röra sig om speciella ramkonstruktioner, ett unikat som skall vara svävande men inte får skadas, printar som skall tåla väder och vind och transportlådor som skall resa över hela världen. 

Vi har bl.a. tagit fram ett stativ med tillhörande belysning som lätt kan transporteras mellan utställningarna och som vi även hyr ut vid behov. Vi har även, i ett projekt för Göteborgsoperan tagit fram stativ som fått rosta innan bruk för att uppnå önskad effekt. Till vårt fotografiska pris ”Swedish Photographyh Award” tog vi fram stora portabla väggar som går att montera samman som en vägglängd, i trekant eller fyrkant och som håller för mycket tunga verk. 

Till stora verk med tunna ramar och som kräver stabilitet skapar vi individuella förstärkningar. Vi har specialdesignat invändiga och utvändiga hörn och även hörn som lätt kan låsa fast verket i väggen som ett effektivt stöldskydd.