Sandeng grundades 2009 och är idag en av landets främsta och mest respekterade bildproducenter med uppdrag för gallerier, museer och yrkesverksamma fotografer.

Med fokus på omsorgsfullt hantverk och bildens historia.Därför letar vi hela tiden efter bilder som har något att berätta, med olika uttryck och motiv. Både för dig som redan är inne i den fotografiska världen och dig som vill köpa dina första bilder.

Oavsett om det är en stor fine Art print eller en poster. Vi gör också allt för att få dina egna bilder att lyfta och producerar högklassiga printar och ramningar, oavsett om du är yrkesverksam som fotograf eller om du vill förstora en del av din egen historia.

Målsättningen är att vara en betydande plattform för svensk och internationell fotografi.

Vi som jobbar på Sandeng är bra på olika saker. Gemensamt är att vi har jobbat många år med att producera högklassiga bilder, men framförallt att vi har passionen och kärleken till den fotografiska bilden. Idag är den fotografiska bilden en del av alla människors liv. Vi tar bilder och tittar på bilder varje dag. Men för det mesta sveper de förbi i ett socialt flöde utan att vi ägnar de en tanke, utan att vi betraktar dem med en nyfiken blick, kanske kritiskt granskande.

Sandeng vill göra det enklare och mer inspirerande att köpa något till dina egna väggar. Därför lanserar vi nu en föränderlig och nyfiken webshop för fotografi där allt är till salu, i alla prisklasser. Vi vänder oss samtidigt till dig som vill ta fram bilder av hög kvalitet, i olika format, i ett enda exemplar eller i en upplaga och som vill montera eller rama in dina verk. Sandeng är å ena sidan ett webbaserat galleri, fast med ett ännu bredare och mer föränderligt sortiment.

Å andra sidan en inspirerande inredningsbutik, för visst är bilder något som kan förändra helheten i ett rum. Och skapa fler intressanta samtal och diskussioner än en ny soffa. Men det ena utesluter ju inte det andra.För oss är fotografi en stor del av våra liv. Vi älskar bilder. De som berör, de som har något att säga, de som irriterar och skaver och de som bara är vackra och står för underhållningen. Välkommen till Sandengs mångfacetterade värld.